diana

11:56

Har inte gjort mycket alls på senaste tiden, vilket iofs kan vara skönt ibland. Har hunnit åka till Malmö en gång till, vara med vänner, få det första provet avklarat osv osv osv. That's basically it. :D

its lorentz

I malmö såg vi Lorentz as we spoke och det var SÅ JÄVLA FETT!!!!!!!! HAn är grym. Det tråkiga dock var verkligen att publiken var så jävla oskön? Drog verkligen ner på heeeeela konserten. Ingen rörde på sig (inte ens gungade??) trots att vi nästan stod längst fram och folk sa tom till oss att vara tysta när vi sjöng? like what? wyd here?????? Skulle verkligen vilja gå på en till konsert fast en riktig där man har köpt biljett och inte när det är "festival", tror att viben är så mycket mer nice då och att folk verkligen är där för att se honom.

lush

Köpte dessa i malmö för ca 79kr st om jag inte minns fel. Alltså är de inte alls dyra och båda passar till problemhy (aka my face). Ansiktsvattnet använder jag varje morgon och masken tar jag en gång i veckan. Har inte märkt stor skillnad på lång sikt då jag inte använd dom så jättelänge men gillar båda jättemycket hittills. (speciellt masken<3)

white

det här är helt seriöst den snyggaste och skönaste outfiten jag äger!!! byxor från monki och jacka från humana (second hand i malmö,lund och stockholm)

1 september

Tyvärr så har man världens sämsta outfitspegel men såhär gick jag runt idag + byxorna är världens skönaste och nya från Monki för 250:- KAp :p

Upp