diana

clump defy

För ett par veckor sen tog min ena mascara slut och då var jag tvungen att såklart köpa en ny då jag alltid använder två olika. En som separerar och ger längd, och en som ger volym och gör fransarna fylliga. Denna använder jag i steg 1 och som ni ser finns det inte en enda frans som ser klumpig ut. Tycker den är SÅ himla bra ur alla perspektiv. Lätt min nya favorit!

Efter första bilden märker jag nu förresten att jag behöver göra tre saker så snabbt som möjligt: plocka och klippa mina ögonbryn, köpa en dipbrow som inte är för ljus (jag har medium brown just nu) och även få tillräckligt med sömn. Har sovit ca 3h per natt de senaste två veckorna och det börjar synas nu:/ Köpte iallafall en ögonkräm igår då jag aldrig har ägt någon och har på senaste blivit väldigt torr runt ögonpartiet. Kommer visa den så småningom.

Idag hade jag endast två lektioner vilket var väldigt skönt men samtidigt kändes det väldigt onödigt att åka till skolan. Måste dock öka min närvaro då jag är borta hela tiden haha.. Imorgon är det iallafall studiedag och då ska jag åka till Malmö igen, men denna gången med mamma. Var ju där för en vecka sen men vi hittar aldrig på grejer tillsammans så en liten tripp behövs. <3

MTWTFSS

Vad dålig jag var på att hålla det jag säger haha:/

Här är iallafall vad jag köpte i klädväg när jag var i Malmö förra veckan. Köpte även en lila tshirt som var glittrig på Humana men det var så svårt att få den bra på bild pga materialet. Kommer antagligen visa den nån annan gång när jag har på mig den.
Linnet ovan var också väldigt svårt att ta kort på för att det är silkigt/glansigt. Det finns även en slit på vänstra sidan som går upp till strax under brösten. Här på deras hemsida ser man lite bättre bild. Jag har ju på mig endast basic plagg och knappt några accessoarer förutom örhängen och nåt halsband då och då så därför har jag på senaste tiden börjat testa olika material. Tycker det är så snyggt att kombinera tex något glansigt, ribbed och ljus denim. Ser mer speciellt ut även om det bara är en bomberjacka, en tshirt och ett par jeans liksom.
Köpte också en till bralette trots att jag inte behöver fler haha men jag har en från Weekday sen tidigare och den är min favorit. Såååå skön att ha på sig och även jättesnygg trots att den är så enkel.

3 april

Hej alla<3 Idag är det prick två veckor som jag varit MIA här men det händer så mycket grejer. Idag är iallafall sista dagen av påsklovet, som har varit jättebra. I fredags åkte jag, Senja, Hilda, Therese och Anxhela till Malmö (surprise surprise) och var där över dagen. Köpte bla Kat von d's contourkit som jag pratat och skrivit så himla om!!!!!!!! Har mycket att visa, men tills dess får ni några bilder från de senaste dagarna. Kram

Upp