diana

clump defy

För ett par veckor sen tog min ena mascara slut och då var jag tvungen att såklart köpa en ny då jag alltid använder två olika. En som separerar och ger längd, och en som ger volym och gör fransarna fylliga. Denna använder jag i steg 1 och som ni ser finns det inte en enda frans som ser klumpig ut. Tycker den är SÅ himla bra ur alla perspektiv. Lätt min nya favorit!

Efter första bilden märker jag nu förresten att jag behöver göra tre saker så snabbt som möjligt: plocka och klippa mina ögonbryn, köpa en dipbrow som inte är för ljus (jag har medium brown just nu) och även få tillräckligt med sömn. Har sovit ca 3h per natt de senaste två veckorna och det börjar synas nu:/ Köpte iallafall en ögonkräm igår då jag aldrig har ägt någon och har på senaste blivit väldigt torr runt ögonpartiet. Kommer visa den så småningom.

Idag hade jag endast två lektioner vilket var väldigt skönt men samtidigt kändes det väldigt onödigt att åka till skolan. Måste dock öka min närvaro då jag är borta hela tiden haha.. Imorgon är det iallafall studiedag och då ska jag åka till Malmö igen, men denna gången med mamma. Var ju där för en vecka sen men vi hittar aldrig på grejer tillsammans så en liten tripp behövs. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas