diana

MTWTFSS

Vad dålig jag var på att hålla det jag säger haha:/

Här är iallafall vad jag köpte i klädväg när jag var i Malmö förra veckan. Köpte även en lila tshirt som var glittrig på Humana men det var så svårt att få den bra på bild pga materialet. Kommer antagligen visa den nån annan gång när jag har på mig den.
Linnet ovan var också väldigt svårt att ta kort på för att det är silkigt/glansigt. Det finns även en slit på vänstra sidan som går upp till strax under brösten. Här på deras hemsida ser man lite bättre bild. Jag har ju på mig endast basic plagg och knappt några accessoarer förutom örhängen och nåt halsband då och då så därför har jag på senaste tiden börjat testa olika material. Tycker det är så snyggt att kombinera tex något glansigt, ribbed och ljus denim. Ser mer speciellt ut även om det bara är en bomberjacka, en tshirt och ett par jeans liksom.
Köpte också en till bralette trots att jag inte behöver fler haha men jag har en från Weekday sen tidigare och den är min favorit. Såååå skön att ha på sig och även jättesnygg trots att den är så enkel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas