diana

sommarplaner

Majid Jordan 10 juni Köpenhamn

Jag är så himla glad hörrni!!! Köpte nyss biljett till Majid Jordan i Köpenhamn som är samma dag som skolavslutningen. Så jävla bra sätt att inleda sommarlovet på. Gick från 0 till 100 real quick om man jämför med förra året då vi var på någon utomhusfest med halva Växjös befolkning. :D Ville egentligen verkligen resa till Barcelona i sommar men med tanke på alla konserter som har dykt upp håller inte ekonomin. Det får bli efter studenten i guess, då är vi ändå alla i gänget 18. 

Rihanna ft The Weeknd & Big Sean 4 juli Stockholm

Har velat att se The Weeknd så länge nu så när jag hörde att Rihanna skulle ta med honom på sin Anti tour dog jag. Var inget större fan av Rihannas musik förutom hennes största hits men hennes nya platta är ett mästerverk. SÅ bra!!! Dessutom har vi GOLDEN CIRCLE BILJETTER ??? 

Beyoncé 24 juli Köpenhamn

Japp :) Jag ska alltså få se QUEEN B också???!!!!! Detta är verkligen unreal. Det är så sjukt att jag ska se två av våra största kvinnliga artister under samma månad. Här fick vi inte lika bra platser trots att vi var uppe på morgonen och uppdaterade sidan en miljard gånger så fort biljetterna släpptes, but still det är BEYONCE!!!!

Festival

Utöver dessa konserter måste jag gå på en festival också. Har festivalat 3 år i rad nu så det kommer verkligen inte på tal att jag inte ska göra det i sommar också. Har varit på Emmaboda tre år i rad men 2013 var jag även på Bråvalla en dag för att se All Time Low. Iår pratade vi om Emmaboda igen men nu är jag verkligen inte säker längre. Första året jag var där älskade jag alla artister men de har blivit sämre med åren. Emmaboda är ju dock ingen festival man går på för artisterna utan för människorna. Dock känns det faktiskt väldigt ovärt att sitta i ett sunkigt camp med sina vänner om artisterna inte är liiite appealing. De jag gillar som ska dit iår har jag redan sett 1-2 ggr var:/ Är väldigt sugen på Way out west, det är dock så mycket dyrare och krångligare. Där ingår ju inte boende och resan till Göteborg kostar också. Det handlar alltså om väldigt mycket pengar men jag tror verkligen att upplevelsen är värd det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas