diana

Kategori: Musik

tre nya

Tre nya låtar som har släppts de senaste dagarna. Så jävla fett med nytt från både Silvana och Zara!!! Gillade inte Varma gator när den först släpptes men efter att ha lyssnat på den lite mer diggar jag den. Hon ska ju släppa sin nya platta snart. Can't wait

formation

Tror ingen har lyckats missa att Beyonce släppte en ny låt och video från ingenstans igår, men om ni har det: lyssna and get educated.

majid jordan

Måste verkligen tipsa om Majid Jordan, en duo som släppte sitt debutalbum i veckan!!! Här är mina favoriter. Vibar såå mycket med detta.

21:24

Inte haft tid att kika in här alls men imorgon är det helg igen!!! Har varit så upptagen med skolarbete och nästa vecka kommer se likadan ut tyvärr men sen kommer det förhoppningsvis plana ut ett tag (@god please). Här är iaf mina favoritlåtar just nu. Varit i sånt desperat behov av ny musik i typ en månad och nu har jag äntligen hittat något:D amazing

ALLT

Alltså QUEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!! Hittade nyss denna video och är helt speechless. Får gåshud på hela kroppen av sista minuten :')

its lorentz

I malmö såg vi Lorentz as we spoke och det var SÅ JÄVLA FETT!!!!!!!! HAn är grym. Det tråkiga dock var verkligen att publiken var så jävla oskön? Drog verkligen ner på heeeeela konserten. Ingen rörde på sig (inte ens gungade??) trots att vi nästan stod längst fram och folk sa tom till oss att vara tysta när vi sjöng? like what? wyd here?????? Skulle verkligen vilja gå på en till konsert fast en riktig där man har köpt biljett och inte när det är "festival", tror att viben är så mycket mer nice då och att folk verkligen är där för att se honom.

15:15

3 gamla favoriter <333 den här spellistan är literally den enda jag lyssnat på under senaste tiden. bästa bästa

Upp